Päätoimittajalta

Lukuiloa on tarjolla jälleen Centria Bulletinin ilmestyessä. Ammattikorkeakoulun todellinen laaja-alaisuus näkyy tässä numerossa. Jälleen on kokeiltu uutta ja lykätty eri alojen opiskelijoita samalle kurssille ja etsitty samankaltaisuutta ja erilaisuutta. Insinöörit ja sosionomit ovat löytäneet toisensa. Samalla on luotu jotain uutta, josta Kaija Arhio ja Helinä Nurmenniemi kertovat artikkelissaan. Yrittäjyyttä määrittelevät Kari Ristimäki ja Kaija Arhio.

Hannele Myntti kertoo kirjastossa tehtävästä työstä ja siitä, mitä kaikkea siihen kuuluu ja mihin kaikkeen se korkeakoulussa osallistuu ja vaikuttaa. Marjo Pekola kertoo, miten kirjaston muuttoa suunnitellaan ja mitä kaikkea se sisältääkään. Luvassa on jatkokertomus aiheesta. Ville Autio ja Juhana Jauhiainen kertovat pelipajasta. Digijoujou-uutisia on koonnut Lena Segler-Heikkilä tiimeineen. Jutussa on runsaasti linkkejä, joita kannattaa tarkasti selata. Timo Kinnunen ja Maria Björkmark kertovat sairaanhoitajien koulutuksesta ja koulutusviennistä.

Seuraava numeron teema on yhteisöllisyys. Sitä saa ja toivotaankin käsiteltävän juuri niin laajasti kuin se on mahdollista.

Toivotan lukijoille kevätpäiväntasauspäivänä miellyttävää kevättä ja antoisia hetkia Centria Bulletinin parissa.

Hanna-Riina Aho

Facebooktwitterlinkedinmail