Päätoimittajalta: Erikoisen vuoden yhteenveto

Heidi Kaartinen

Kuvituskuvassa nainen auringonkukkien keskellä

Olemme eläneet jo yli vuoden erikoisessa tilanteessa: Välillä yksi kampuksistamme on laitettu poikkeustilanteen vuoksi kiinni, sitten vuorostaan toinen. Opetusta on tehty etänä ja tutkimus- ja kehitystyö on hakenut uusia uomiaan, kun emme ole päässeet tapaamaan tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme, partnereita, yrityksiä. Jotain positiivista tässäkin vuodessa silti on ollut. Saat tänään näytöllesi Bulletinin historian suurimman lukupaketin: 32 asiantuntijoidemme kirjoittamaa artikkelia, joiden aiheet vaihtelevat laidasta laitaan. 

Kaikki TKI-tiimimme ovat tuottaneet tekstejä. Mukana on kemiaa ja biotaloutta, tuotantoteknologiaa, digitalisaatiota, sekä yrittäjyys- ja hyvinvointinäkökulmia. Lisäksi olemme saaneet mukaan ilahduttavan paljon opetukseen ja oppimiseen liittyviä asiantuntija-artikkeleita. Niinpä tämä Bulletinin numero on ehkä enemmän kuin koskaan lukuvuoden sisällä tapahtuneiden asioiden laaja-alainen yhteenveto. Voin luvata, että aiheet ovat mielenkiintoisia, joten sukella syvälle Bulletinin syövereihin ja tutustu tarkemmin tekemiseemme.

Kesä ja lomat alkavat olla jo ovella ja päätoimittajankin ajatukset karkaavat kesälaitumille, vaikka suurimmalla osalla meistä vielä on kuukausi töitä tehtävänä ennen lomia. Haluankin siis toivotella kaikille lukijoillemme lämmintä kesää – toivottavasti tapaamme taas syksyllä!

Heidi Kaartinen
Päätoimittaja, TKI-asiantuntija (hankeviestintä)
Centria-ammattikorkeakoulu
p. 040 729 9951

Facebooktwitterlinkedinmail