Päätoimittajalta: Kohti vanhaa normaalia

Heidi Kaartinen 

Kuvituskuvassa syksyn satoa korissa

Taas on syksy kääntynyt jo pimeämmälle puolelle, mutta elämä palailee pikkuhiljaa kahden pandemiavuoden jäljiltä uomiinsa ja alkaa näyttää jo vähän valoisammalta. Pitkälle edennyt rokotuskampanja on saanut aikaan sen, että ihmiset ovat voineet palailla työpaikoilleen ja opettelevat uudelleen toimimaan hieman lähempänä toisiaan. Myös etätoimistot muuttuvat taas kodeiksi.

Työkulttuuriin lienee silti tullut pysyvämpiäkin muutoksia. Toivottavasti jatkossa osaamme pitää sairaslomaa myös niiden tavallisten pikkuflunssien vuoksi – tai ainakin pystyttää nenää niistäessämme sen väliaikaisen kotikonttorin. Ehkä saamme aikaan myös terveellisen ja hyvinvointia tukevan etätyöskentelykulttuurin, jossa läsnäolevan ja etätyön yhdistely on yksilön ja yhteisön hyvinvoinnin kannalta optimaalista ja toimivaa – siten, että yhteisen tekemisen laatu ei kärsi. 

Pöydällesi levitetään nyt uusin Bulletin-kattaus 17 artikkelin laajuudessa. Tällä kertaa pureskeltavana on porkkanoita oppilaitosyhteistyöstä, koulutuksesta ja oppimisesta. Annosta maustetaan ripauksella työhyvinvoinnin ja menestyksekkään suorittamisen pohdintaa. Menu täydentyy hankemaailmamme aiheista, kuten droneista, älymaataloudesta, tietoturvasta, luontoyrittäjyydestä ja muista herkullisista sisällöistä. Ripaus kansainvälisyyttä saadaan tarjolle englannin- ja ruotsinkielisistä jutuista. Nauti heti tuoreeltaan tai anna kypsyä hieman pidempään!

Heidi Kaartinen
Päätoimittaja, TKI-asiantuntija (hankeviestintä)
Centria-ammattikorkeakoulu
p. 040 729 9951

Facebooktwitterlinkedinmail