Päätoimittajalta: Centria Bulletin ilmestyy ensimmäistä kertaa

Hanna-Riina Aho

Centria Bulletin on Centria-ammattikorkeakoulun verkkolehti. Osa artikkeleista kertoo hankkeista ja osaamisestamme, osassa on kyse opetuksen kehittämisestä ja arkipäivän työstä. Kirjoittajat ovat Centria-ammattikorkeakoulun asiantuntijoita. Lukijamme ovat Centrian toiminnasta kiinnostuneita kansalaisia ja yhteistyökumppaneita sekä omaa henkilöstöämme. Kehittyvän, oppivan ja kehittävän organisaation tunnuspiirteitä ovat avoin tiedottaminen ja toiminta.

Avoin tiede ja tutkimus on OKM:n hanke, joka tähtää siihen, että Suomi tulee olemaan avoimen tutkimuksen ja tieteen johtava maa. Centria Bulletin osallistuu avoimen tutkimuksen ja tieteen yhteiskunnalliseen keskusteluun osaltaan. Lehtemme on yksi kanava, jossa voimme osaltamme lisätä avoimen tieteen ja tutkimuksen hyödyntämistä laajasti. Lehden ominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus kommentoida artikkeleita. Artikkeleita voi myös jakaa eri medioissa eteenpäin.

Santapakan Paulan artikkeli Class Notebookin hyödyntämisestä herättää lukijan halun kokeilla oivallista työkalua opetuksessaan. Kinnusen Timon artikkeli oppikirjan kirjoittamisesta houkuttelee muitakin suunnittelemaan julkaistavaa oppikirjaa. Tekesin hankkeista kertova Kaartisen Heidin artikkeli valottaa sitä, miten monessa olemmekaan mukana. Samoin Toivasen Leenan juttu kertoo siitä, missä yrittäjillä on mahdollisuus ottaa irti digitalisaatiosta. Myntin Hannele taas kuvaa sitä, millainen rupeama on, kun muutetaan kirjasto.

Seuraava lehti ilmestyy elokuussa 2017. Lukuiloa!

Hanna-Riina Aho
päätoimittaja
tietopalvelupäällikkö
Centria-ammattikorkeakoulu

Facebooktwitterlinkedinmail