Yrityksen menestys syntyy intohimosta ja halusta tehdä asiat paremmin koko ajan

Asta Aikkila-Vatanen
Kirsi Vuotila

Myynnin foorumissa yhdistyy kampusalueen vahvojen korkeakoulutoimijoiden ja Keski-Pohjanmaan aluekehittäjien osaaminen. Verkostolla on käytössä Centria-ammattikorkeakoulun, Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen, Kaustisen seutukunnan, Perhon kunnan, KOSEKin ja Keski-Pohjanmaan Yrittäjien neuvonta- ja tukipalvelut sekä tutkimus-, koulutus- ja kehitysorganisaatioiden tutkijaresurssit, koulutushenkilöstö ja opiskelijat sekä laajat kansalliset ja kansainväliset yhteistyöverkostot. Laaja yhteistyöverkosto mahdollistaa viimeisimmän alan tiedon siirtymisen alueen toimijoille.

Myynnin foorumi on perustettu alueen yritysten tarpeisiin ja toiveesta keskittää myynnin ja markkinoinnin koulutukset. Yrityksiltä tulevassa palautteessa yksi yleisimmistä kehityskohteista on myynnin ja markkinoinnin kehittäminen ja me Myynnin foorumissa vastaamme tähän haasteeseen tarjoamalla kaiken kokoisille yrityksille koulutuksia yhden luukun periaatteella. Koulutukset tukevat alkuvaiheessa olevien startup-yritysten tai uusia tuotteita ja palveluja markkinoille tuovien yritysten toimintaa kuin myös jo pitempään toimineita pk-ja suuryrityksiä. Toimijoidemme laajat asiantuntijaverkostot mahdollistavat laadukkaat koulutukset alueen yrityksille ja auttavat heitä virittämään toimintansa huippukuntoon! Myynnin foorumissa bisnestä voi boostata myös yhteistyössä opiskelijoiden kanssa. Kampuksilla opiskelee kansainvälisiä opiskelijoita noin 40 maasta. Hyödyntämällä opiskelijoiden ammatillista osaamista ja kielitaitoa yritykset voivat selvittää tuotteidensa ja palveluidensa kansainvälistymismahdollisuuksia.

Uusia työkaluja myös yhdistystoiminnan kehittämiseen

Haluamme ravistella totuttuja malleja myös yhdistyksissä ja innostaa niitä elävöittämään sekä kehittämään yhdistystoimintaansa muun muassa palvelumuotoilun työkalujen avulla. Järjestämme yhteisiä kehittämistyöpajoja yhdistyksille missä osallistujat voivat myös verkostoitua ja jakaa kokemuksiaan. Myynnin foorumissa räätälöidään ratkaisuja yhdistyksille, ja meillä on tarjota uniikit työkalut yhdistyskohtaisen toiminnan kehittämiseen.

Pitkäaikaista kumppanuutta

Menestys syntyy intohimosta ja halusta kehittää sekä tehdä asiat paremmin. Menestystä seuraa kasvu ja se ei onnistu ilman vahvaa myynnin ja markkinoinnin osaamista. Tähän tarvitaan ennen kaikkea ammattitaitoisia ihmisiä. Osaaminen muuttuu ja yritykset tarvitsevat rinnalleen luotettavan ja osaavan kumppanin kehittämään osaamista. Me Myynnin foorumissa palvelemme alueemme liike-elämää läheltä ja joustavasti, toimimme aina asiakasnäkökulmasta lähtien ja tarjoamme pitkäaikaista kumppanuutta. Tartumme yrityksen haasteeseen ja rakennamme yhdessä haasteeseen sopivaa ratkaisua, oli sitten kysymys myynnin ja markkinoinnin koulutuksista, tutkimuksista tai valmennuksista.

Työpajoissa paneudumme ajankohtaisiin teemoihin. Lähde rohkeasti mukaan rakentamaan oman tarinan kautta myyntiesitys ja kokeilemaan pitchaamista syyskuun työpajassa. Tule lokakuussa kokeilemaan palvelumuotoilun menetelmiä, joiden avulla kehitetään asiakkaiden tarpeita kohtaavaa myynti- ja ostoprosessia. Tarjoamme työpajoissa myös loistavia mahdollisuuksia yritysten verkostoitumiseen ja yhteistyöhön. Avoimien työpajojen lisäksi tarjoamme yrityskohtaisia täsmävalmennuksia ja koulutuksia. Tule mukaan tulevaisuuden haasteisiin!

Lisätietoa www.myynninfoorumi.fi

 

Asta Aikkila-Vatanen
Projektisuunnittelija
Centria-ammattikorkeakoulu
p. 044 725 0346

Kirsi Vuotila
Koulutuspäällikkö
Centria-ammattikorkeakoulu
p. 040 632 4341

Facebooktwitterlinkedinmail